top of page
Lifecoach Utrecht

Lifecoach Utrecht

Ben je op zoek naar meer bewustwording in je (dagelijks) leven? Door middel van de juiste begeleiding kun je jouw patronen doorbreken, dichter bij jezelf komen en zo je persoonlijke doelen behalen. Kies voor een lifecoach in Utrecht van Sawiana Healing Massage en ga voor een transformatie.

 

 

Patronen doorbreken

Iedereen heeft zo zijn patronen, goed of slecht. Sommige patronen wil je juist doorbreken, om te voorkomen dat je dezelfde fouten maakt. Daarom ga ik als lifecoach in Utrecht met jou op zoek naar de kern, om zo ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke doelen bereikt. Welke veranderwens jij ook hebt, door middel van de juiste coaching zorg ik dat jij verder komt in je groeiproces. Door met zelfmanagement aan de slag te gaan krijg je weer grip op je leven, hier komt een individuele aanpak bij kijken.
 

Waarom een lifecoach in Utrecht?

Als lifecoach in Utrecht heb ik al vele mensen geholpen met diverse problemen. Zo begeleid ik mensen bij een transformatieproces waarbij zij eindigen met een gezonde levensstijl en persoonlijke effectiviteit. Door te kiezen voor individuele begeleiding kom je weer in balans met jezelf. Bewustwording van je innerlijke conflict is de eerste stap naar verandering. Met de juiste begeleiding zul je niet alleen zelfreflectie ontwikkelen, maar ook je patronen doorbreken en doelbewust je acties ondernemen. Laat stress en faalangst achter je en ga voor zelfliefde en vertrouwen.

 

 

Over mij

Ik ben een ervaren life coach in Utrecht, vertrouwen staat bij mij voorop. Als coach ben ik gespecialiseerd in het samenwerken met individuen en professionals die zichzelf graag willen versterken en hun leven op een positieve manier willen veranderen. Ik geloof in het principe dat iedereen het verdient om een bewuster, gelukkiger en mooier leven te leiden. Contacteer me gerust voor al je vragen en ontdek hoe je jouw volledige potentieel kunt ontplooien.

 

Transformatie

Elk mens is uniek. Maar mensen kunnen alleen opbloeien en hun beste staat van zijn bereiken als zij zich bewust zijn van zichzelf. Zo hebben mensen bewuste of onbewuste patronen die kunnen dienen als blokkade. Door deze patronen te doorbreken zal er meer emotionele balans zijn. Balans zal leiden naar een gelukkiger bestaan, omdat er wordt gericht op positiviteit. Door bewust bezig te zijn met persoonlijk leiderschap zul je je doelen realiseren en komen je kwaliteiten naar voren. Als lifecoach in Utrecht begeleid ik jou in dit proces. Ga voor transformatie en je zult er geen spijt van krijgen.

© 2015-2023 by SawianaHealingMassage 

Natural &

Spiritual

Healthcare

bottom of page