top of page
Healing massage

Healing massage

Mensen hebben aanraking nodig. Daarom is een healing massage een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar aanraking, of dit nu gaat om ontspanning of om de heling van emotionele blokkades. Volledige ontspanning doet veel goeds voor een mens en met de juiste healingtechnieken kan er veel worden bereikt.

 

 

 

Energetische healing massage

Door een healing sessie te combineren met een massage stem ik mij af op jouw energie. We gaan samen kijken naar waar jouw klachten vandaan komen, dit kan zowel fysiek als mentaal zijn. Door middel van chakra's zal ik mij richten op de juiste lichaamsdelen om zo emotionele klachten fysiek te behandelen. Misschien heb je het gevoel dat je lichamelijke klachten dieper liggen, of wil je de kracht van jezelf weer voelen. Door een energetische healing massage te ondergaan zul je als hoogsensitief persoon werkelijk gezien worden.
 

Tantrische healing massage

Een tantrische healing massage draait volledig om liefdevolle aanrakingen en zal jou uitnodigen om jezelf te zijn in vele gebieden. De aandacht wordt intensief gericht op (spanning) plekken met speciale healingtechnieken. Zo kan jouw energie weer doorstromen en komt er emotie vrij. Na deze healing massage zul je meer aandacht hebben voor je eigen lichaam. Sommigen voelen opwinding, euforie of erotische energie, terwijl anderen diep ontroerd raken. Al deze gevoelens mogen er zijn, door te accepteren wat je voelt zul je je welkom voelen in je eigen lijf. Het is een massage die je diep in je ziel kan raken.

 

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor verlichting van stress en lichamelijke klachten. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen. Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage zorgt voor een goede gezondheid.

 

Voetreflex massage

Healing in Utrecht is een belangrijk onderdeel van Sawiana Healing Massage. Daarnaast geef ik ook andere behandelingen, zoals voetreflex massages. Deze massage bestaat uit een heling van de onderbenen en voeten. Voordat de voetreflex massage begint worden de voeten verwarmd in een bad van etherische oliën en eventueel aangevuld met kruiden tincturen of bloesems. Blokkades die dieper liggen kunnen opgeheven en getransformeerd worden.

© 2015-2023 by SawianaHealingMassage 

Natural &

Spiritual

Healthcare

bottom of page