top of page

Over mijzelf

foto sawi.2.jpg

 

 

Even voorstellen..., mijn naam is Sawi Adjodha en mijn roots liggen in India, alhoewel ik geboren ben in Suriname en opgegroeid in Nederland.

Al op zeer jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in alles wat met spiritualiteit en healing te maken had. Ik ben eigenlijk door mijn opa, die een spirituele healer was ‘getriggerd’ om hierover na te denken en bewust te worden van mijn eigen ‘gave’ om mensen te helpen. Verder heeft mijn vader die hooggeleerd was in het Sanskriet (oud hindi) zijn spirituele wijsheid en de belangrijkste mantra’s aan mij doorgegeven. Door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld tot een Multi-dimensionale healer.

 

Als Multi-dimensionale healer geleid ik de levensenergie (ki) die via mijn handen en gedachten tijdens een behandeling naar de plekken gaan op en in het lichaam van de ontvanger, zodat de opgeslagen emoties die spanningen geven (blokkades) weg kunnen stromen. Tijdens de healing massages vinden mijn handen intuïtief de spanningsplekken die extra aandacht nodig hebben.

 

 

Ik ben (inter)nationaal opgeleid tot:

 

-Reikimaster, lid van Reiki-Mastervereniging Cirkel sinds 2012

 

-Allround masseuse (oosterse-en westerse massage, Medische basiskennis) School of massage for health, Thailand

 

-Trancehealer & Lifecoach (nlp, regressie, hypnotherapie, familieopstelling, reiki, meditatie, lichtgidsen)

Sawiana Healing Massage is gericht op ontspanning, healing, bewustwording en begeleiding in het spirituele groeiproces. Ik streef ernaar om spiritualiteit en bewustwording onderdeel te laten worden in het dagelijkse leven. Dit draagt ertoe bij dat het leven prettiger is in een omgeving met meer liefde, begrip en respect voor elkaar.

© 2015-2023 by SawianaHealingMassage 

Natural &

Spiritual

Healthcare

bottom of page