top of page
foto sawi.2.jpg

"Bereik je doelen..."

 

Als Life coach begeleid ik mijn cliënten bij het realiseren van hun doelen (veranderwens) op diverse gebieden in het leven. Ik bied daarbij maatwerk aan, want elk individu is uniek in zijn soort.

Thema's coaching: -Bewustwording; -Stressvermindering; -Zelfvertrouwen; -Persoonlijk Leiderschap; -Persoonlijk Effectiviteit; -Transformatieproces; -Patronen doorbreken; -Gezonde leefstijl; -Zelfliefde.

Methodieken: -Transactionele Analyse (TA); -NLP; -Big Five en MBTI (persoonlijkheidsmodellen); -Het Levenswiel; -Vragenlijst Levenswaardering (VWL); -Meditatie/Yoga/Wandel- en Ademhalingsoefeningen.

 

Ik ben een betrouwbare en ervaren Life coach die gespecialiseerd is in het samenwerken met individuen en professionals die zichzelf graag willen versterken en hun leven op een positieve manier willen veranderen. Ik geloof in het principe dat iedereen het verdient om een bewuster, gelukkiger en mooier leven te leiden. Contacteer me gerust voor al je vragen en ontdek hoe je jouw volledige potentieel kunt ontplooien.

© 2015-2023 by SawianaHealingMassage 

Natural &

Spiritual

Healthcare

bottom of page