top of page

Tantrische healingmassage

De Tantrische healing massage is een zeer tedere liefdevolle massage, die uitnodigt om helemaal jezelf te mogen zijn, in al je aspecten. Bij deze healing massage wordt op een zeer tedere, liefdevolle manier gemasseerd en healingtechnieken toegepast om je lichaam te helpen spanning los te laten. Er is intensievere aandacht voor de (spannings)plekken, om zo een totaal stromend gevoel te laten ontstaan.

 

Je hele lichaam wordt hierbij betrokken, op een manier waarvan je zou kunnen zeggen dat het je ziel raakt. Je veilig en gerespecteerd voelen staan hierbij voor mij voorop. Het is niet de bedoeling om met deze massage tot grensoverschrijdende experimenten te komen, maar eerder tot een zeer zacht smelten, waarin je jezelf steeds meer als één geheel kunt gaan ervaren.

 

Voor de ontvanger is het de uitdaging om zoveel mogelijk te blijven ontspannen in alle gevoelens die opkomen en de aandacht bij die gevoelens en in het eigen lichaam te houden. Juist door dit te doen, wordt je “flow”, de energiestroom, die je ervaart steeds groter.

 

Gevoelens van opwinding en erotiek kunnen naar boven komen en mogen er helemaal zijn, zonder dat het de bedoeling is om er een erotische ontmoeting tussen jou en mij van te maken. Tevens kun je je diep ontroerd, gezien, gehoord gaan voelen, soms ontstaat er een enorme euforie, soms komen er tranen van oud zeer naar boven en soms ook alleen maar rust en diepe ontspanning. Wat zich aandient is allemaal welkom, want het maakt deel uit van jou op dat moment.

 

De ontvanger bepaalt zelf of hij/zij naakt wil zijn of gedeeltelijk gekleed. Ik ben als gever van de massage gewoon gekleed.

 

Afspraken kunnen de gehele week gemaakt worden bij voorkeur overdag, als dat voor jou niet mogelijk is, kan het eventueel 's avonds of in het weekend.

 

Deze Healing massage duurt 120 minuten en je investeringsbedrag is 180 euro.

© 2015-2023 by SawianaHealingMassage 

Natural &

Spiritual

Healthcare

bottom of page