top of page
Healing Utrecht

Healing Utrecht

Ben je op zoek naar meer emotionele balans in je leven? Misschien heb je wel blokkades waar je niet doorheen komt of ben je gewoon op zoek naar meer spirituele bewustwording. Door middel van healing in Utrecht kun je jezelf open stellen en hierdoor het pad bewandelen naar innerlijke kracht.


 

 

Op zoek naar jezelf

Velen staan niet stil bij hoe ze zich echt voelen. De mens is gebaseerd op emoties en energieën. Zodra deze uit balans zijn, zul je dit meteen merken. Voor sommigen is het vanzelfsprekend om stil te staan bij hun fysieke en mentale staat, terwijl anderen doorgaan tot het pas echt merkbaar is dat er iets mis is. Ben je op zoek naar wie jij bent, wat jij voelt of waar je wilt zijn? Spirituele bewustwording helpt mensen om dichter bij zichzelf te komen en met zowel rust als zelfverzekerdheid door het leven te gaan. 

 

Healing mogelijkheden in Utrecht

Bij Sawiana Healing massage kun je terecht voor verschillende manieren van healing. Denk hierbij aan een healing massage of een reiki behandeling. In Oosterse landen zweren ze al eeuwenlang bij het openen van je chakra's. Mensen zijn gevoelig voor energieën en kunnen daarom dus ook geholpen worden door middel van energieoverdracht. De reiki methode wordt ook wel vertaald naar universele levensenergie. Door de energie in balans te brengen, zal zowel lichaam als geest hier een positieve bijdrage aan hebben. Start het proces naar innerlijke groei en kies voor methoden die al eeuwenlang gebruikt worden. 


 

 

Bereik je innerlijke kracht

Door te kiezen voor healing in Utrecht van Sawiana Healing Massage zul je dichter bij je innerlijke kracht komen. Meditatieve behandelingen zijn goed voor het lichaam en de geest, je komt volledig tot rust. Indien je op zoek bent naar emotionele balans en je oerkracht weer wilt tegenkomen is healing wat voor jou. Comfortabel met je lichaam zijn en meer levensenergie voelen is wat je kunt bereiken met de behandelingen. Sta jij weleens stil bij jezelf? Hoe goed zit je eigenlijk in je vel en hoeveel meer positieve energie kun je voelen op dagelijkse basis?

Voor wie?

Healing in Utrecht is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betere staat van zijn. Veel voorkomende blokkades die Sawiana Healing Massage behandelt, zijn burn-outs, faalangst, depressie, stress, traumaverwerking, rouwproces begeleiding en meer. Herken jij jezelf hierin en wil je meer zelfliefde voelen en weer stralend het leven door gaan? Healing in Utrecht is de juiste keuze om dit te bereiken.

© 2015-2023 by SawianaHealingMassage 

Natural &

Spiritual

Healthcare

bottom of page